Τραγούδια καλοκαιρινού φωτός με την Έρρικα Πατρικίου

  When:
  August 18, 2017 @ 22:00
  2017-08-18T22:00:00+03:00
  2017-08-18T22:15:00+03:00
  Where:
  Πορταριά «La Veranda»
  bar - restaurant «La Veranda» του Ξενία Πορταριάς

  «Στο ομορφότερο μπαλκόνι του Πηλίου στο LA VERANDA του Ξενία Πορταριάς, η Έρρικα Πατρικίου ξεκινά έναν κύκλο τεσσάρων παραστάσεων την Πέμπτη 4 Αυγούστου στις 10 το βράδυ», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

  Τραγούδια από τους μεγαλύτερους Έλληνες αλλά και ξένους συνθέτες με τη φρεσκάδα του καλοκαιριού και την ευγενική ματιά της Έρρικας Πατρικίου και του Ηλία Χατζόγλου που τη συνοδεύει στο πιάνο θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο το τοπίο.

  Η Έρρικα Πατρικίου αγαπημένη Βολιώτισα ερμηνεύτρια επιμελέιται και παρουσιάζει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα ξεκινώντας πάντα από το Βόλο. Με πολύ σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της (Χατζηνάσιος ,Μιτζέλος, Λέκκας, Μαυρουδής, Μουτσάτσου ) κ.α. και με παραστάσεις που έχει παρουσιάσει σε σημαντικούς χώρους στην Ελλάδα και τη Κύπρο και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό.

  Το χειμώνα θα κυκλοφορήσουν και τα πρώτα τραγούδια της από τη συνεργασία της με τον Αντώνη Μιτζέλο την Αρετή Κοκκίνου και τη συγγραφέα-στιχουργό Μαρία Παπαδάκη.